Deli na:

Predstavitev

Predstavitev

Izdelujemo 360 stopinjske in 3D  prikaze, kateri so primerni prikaze artiklov - izdelkov za spletne strani še posebaj so zaželjeni v spletnih trgovinah. Kupec lahko obrača izdelek si ga približa, podrobno pregleda detajle in tako se lažje odloči za nakup. V svetu je to že kar razširjena praksa, pri nas pa si šele utira pot. 

 

Naše podjetje vam naredi po ugodnih cenah vse vrste teh prikazov. 

 

Prikaz na fotografiji je v .gif formatu

Potrošnikove navade so se spremenile!!! Tempo življenja postaja vedno hitrejši in kupci imamo vedno manj časa, da bi si privoščili nakupovalne izlete po trgovinah. Pred nakupom vedno malce pobrskamo po internetu, da vidimo kaj se na trgu ponuja, katere blagovne znamke in po kakšnih cenah. 


Preberi več

Še posebej v e-trgovinah in e-katalogih je pomemben vizuelni stik s stranko, ki stranko prepriča v nakup določenega blaga. Fulget vam ponuja izdelavo fotografij blaga, 360 stopinjske animacije ali 3D-poglede.


Preberi več

Uporabnik interneta lahko premika predmet v 360° ali 3D tehniki, ga preuči iz vseh zornih kotov, s popolno avtonomijo, brez težav ali tehničnih ovir. V nekaj sekundah se je sposoben odločiti, če je predstavitev prepričljiva ali ne. Ne samo, da je ta izkušnje zabavna, je tudi zelo cenjena, saj prinaša resnično dodano vrednost izdelka in spletni strani sami. To ustvarja občutek zanesljivosti in zelo privlačne podobe blagovne znamke.


Preberi več

Razširitev vsebine spletne strani z uporabo z 360 stopinj ali 3D animacije naredi velik vtis na kupca, ki ni več zadovoljen s preprostimi statičnimi slikami. Glede na raziskave, ki so se izvajale na spletnih straneh strank, je vpliv z obogateno vsebine takojšen! V povprečju je razmerje rasti spletne prodaje v primerjavi s klasično trgovino 1,1,  z uporabo animacij pa kar 1,4.


Preberi več

 Željo po spremembi in seveda voljo, da jo realizirate. Fulget d.o.o. ponuja celovito rešitev, da svoje prodajne izdelke predstavite na najboljši način in s tem privabite kupce ter povečate prodajo. Potrebujete funkcijonalno internetno stran ali spletno prodajalno, katero vam lahko z našimi poslovnimi partnerji izdelamo po meri sodobnih trendov.

Več o izdelavi spletnih strani si lahko preberete na IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN SPLETNIH PRODAJALN


Preberi več

 Zelo enostavno. Če želite uporabniku interneta vzpodbuditi zanimanje za vaš  izdelek z našo tehniko predstavitve, ki vedno bolj modern in učinkovit način za prikaz vseh detajlov,  nas kontaktirajte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .


Preberi več

Cene se ne morejo v naprej določit zaradi raličnih faktorjev samega snemanja. Na ceno vpliva oblika , velikost , teža , barva ( odsevnost ) in količina izdelkov kateri bi se fotografirali. Pred samo izvedbo snemanja si izdelke ogledamo, naredimo ponudbo v kateri upoštevamo vse zgoraj omenjene faktorje. Okvirno se gibljejo cene od 10,00€ do 300,00€ na izdelek.


 

 

 

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč.

Kaj so piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.

Kako uporabljamo piškotke

Številne naše strani uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo:

  • vaše nastavitve, denimo barvne nastavitve ali velikost pisave,
  • če ste že odgovorili na anketno vprašanje v pojavnem oknu o tem, ali ste zadovoljni z vsebino spletišča (torej se vprašanje ne bo znova pojavilo),
  • če soglašate (ali ne) z uporabo piškotkov na tem spletišču.

Tudi nekateri videoposnetki na naših straneh uporabljajo piškotke zaradi zbiranja anonimnih statističnih podatkov o tem, kako ste prišli na naše spletišče in katere videoposnetke ste si ogledali.

Omogočanje piškotkov ni nujno potrebno za delovanje spletišča, vendar pripomorejo k učinkovitejšemu brskanju. Piškotke lahko izbrišete ali blokirate, vendar potem nekateri elementi spletne strani morebiti ne bodo več delovali, kot je bilo predvideno.

Informacije, ki jih zbiramo s piškoti, se ne uporabljajo za ugotavljanje istovetnosti uporabnika in podatki o brskalnih navadah so v celoti pod našim nadzorom. Ti piškotki se ne uporabljajo za druge namene, razen tistih, ki so tukaj navedeni.

Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in/ali jih zbrišete, – več o tem v aboutcookies.org. Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako, da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletišče, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.

Socialni mediji

Prijava na novice